OnView en AnnTac

Archiveert u nog altijd in fysieke mappen, of slaat u uw documenten handmatig op in digitale mappen? Kunt u daardoor moeilijk documenten terugvinden en maakt u zich soms zorgen om verlies door brand, waterschade, diefstal of cybercrime? Dit kan anders!

AnnTac heeft voor u de juiste oplossing: het volledig geautomatiseerde online archief. De dossierherkenning voor de documenten wordt gedaan met behulp van uw OnView dossiers. Binnenkort zijn de documenten niet alleen in AnnTac terug te vinden maar worden ze ook gesynchroniseerd naar uw OnView dossiers waar ze als bijlagen gebruikt kunnen worden. 

Voordelen van het volledige geautomatiseerde online archief:

• Volledige integratie met OnView, dossiers maar één keer invoeren en documenten rechtstreeks ophalen vanuit het digitale archief.
• Innovatieve en zelflerende matching en archivering van documenten onder het juiste dossier en tabblad, fors besparen op tijd, mappen, kasten en kantoor dankzij digitalisering documenten.
• 24 / 7 Online bij het archief kunnen, overal ter wereld.
• Onbeperkte schaalbaarheid, het archief groeit mee met de organisatie.
• Alle data veilig in de Cloud op Nederlandse bodem. Geen kans op brand of waterschade.

Kijk voor meer informatie op www.anntac.com

AnnTac bestelformulier

Verplicht veld.
Ongeldige invoer
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
AnnTac&OnView kost € 45,00 p.m. voor de 1e OnView licentie. Voor iedere volgende OnView licentie betaald u € 25,00 p.m. De installatie van AnnTac&OnView is altijd inclusief een doorloop door het systeem van AnnTac. De kosten hier voor zijn éénmalig: € 175,00 voor een Online installatie/doorloop (2 uur) of € 350,00 voor een Onsite installatie/doorloop (halve dag, excl. voorrijkosten) Alle genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Invalid Input
Ongeldige invoer