Helpdesk van OnView

Ons OnView servicedesk team bestaat uit 14 medewerkers. Wij kunnen u allemaal te woord staan via de telefoon of e-mail.

Medewerker Taken
Monique Fernhout Servicedesk, account management, incompany trainingen, OnView Academy
Monique van der Veen Servicedesk, marketing/communicatie
Pascal Schoutens Servicedesk, digitaal archief, OpenDis en Anntac
Merel Vorster Servicedesk, OnView gebruikersgroep, demo's
Marja de Korte Servicedesk, trainingen/demo's, teamleider
Ankie van de Pol Servicedesk, administratie
Patrice de Meulder Servicedesk, digitaal archief, OpenDis en Anntac
Swen Cox Servicedesk, junior account manager, OnView Academy
Tim Spijkers Programmeur
John van de Pol Programmeur
Chunwai Tang Junior programmeur
Dennis van Gils Junior programmeur
Marleen Vorster Coördinator OnView

Ticketing

OnView maakt gebruik van het Helpdesksysteem Useresponse. Hierin kunnen zowel tickets als uw wensen op één plek ingeschoten worden. Ook ziet u hier in een oogopslag de nieuwsitems, polls en belangrijke links.
Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid hoog en is het systeem voor iedere gebruiker van OnView toegankelijk.
Ook kunt u ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De e-mails die u stuurt worden omgezet naar een ticket in onze helpdesk.
Heel het team van OnView heeft inzage in de ingekomen vraagstukken via de ticketing. Binnen onze helpdesk kunnen wij eenvoudig de vraagstukken verdelen en u van een gedegen advies voorzien.
U kunt de status van uw ticket volgen wanneer u met uw OnView gegevens inlogt in de helpdesk. U kunt de helpdesk benaderen via het Tools menu in OnView.

Handleidingen en FAQ's

Voor OnView zijn handleidingen geschreven. U kunt deze hier op onze website vinden door middel van zoeken of downloaden. Heeft u problemen of vragen? Kijk eerst eens in onze FAQ's misschien wordt uw vraag daar al wel beantwoord.

Tevens zijn wij natuurlijk ook telefonisch te bereiken op het nummer: 013 - 720 09 99.
Bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 08:30 - 12:00 en 13:00 - 16:30 uur.

Social Media

Teamviewer

Snelle verbinding:
TeamViewer   TeamViewer
 Met TeamViewer code:
windows24 voor Windows
mac24 voor Mac