Trainingen 2018

Voor alle trainingen van OnView ontvangt u een certificaat met bewijs van deelname. Het aantal deel genomen uren staat dan op het certificaat vermeld. Per branche vereniging is het variërend of dit voor u omgezet wordt naar P.E. punten en ook het aantal punten dat gegeven wordt, is per branche vereniging wisselend. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw branche vereniging.

Bent u in het bezit van een OnView licentie, dan kunt u zich inschrijven voor trainingen. Het is verstandig om minimaal 2 maanden in OnView werkzaam te zijn, voordat het zinvol is om deel te nemen aan de training 'Praktisch Financieel beheer'. Daarna kunt u zich inschrijven voor de vervolg trainingen. Tijdens de trainingen worden er puntjes op de 'i' geplaatst. U hoeft ook niet meteen alle trainingen in een record tempo te doorlopen.

Klikt u op onderstaande button, dan komt u in de OnView agenda. Hier kunt u met uw eigen OnView gegevens inloggen. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een factuur. Uw deelname is pas definitief na betaling van de factuur. Per afmelding wordt er wel administratiekosten van € 15,00 in rekening gebracht. 

De prijzen hieronder vermeld zijn ex. 21% B.T.W.

Aanmelden voor een training verloopt via de agenda:      PortalKlikButtonSchrijfin 

Praktisch financieel beheer

 • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Voor beginners
 • Dossier opbouw en financiële processen

Als bewindvoerder wilt u de juiste sturing kunnen geven aan de financiële situatie van uw cliënt. Daarvoor heeft u diepgaand inzicht nodig in de samenhang tussen diverse financiële processen. Na het volgen van deze training op het gebied van financiën maakt u die slag pas werkelijk. Hierdoor weet u exact op welke manier financiële processen invloed uitoefenen op het resultaat van het budgetplan voor uw cliënt. U kunt uw dossiers beheren en sturen door een gestructureerde opbouw toe te passen en te werken met bewaking en signalering. 

 

Niveau: Basis
Kosten: € 250,00 (€ 295,00 locatie buiten Goirle)
Locatie OnView: Tijvoortsebaan 9a, Goirle
OnView training: 9:00 tot 12:30

Praktische communicatie/Brieventraining

Er zijn 2 keuze mogelijkheden (kijk bij de datum welke er aangeboden wordt):

 • Alleen OnView training dagdeel praktijk: 
  4 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Of Plus-training:
  8 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Plus-training: Een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk
 • Brieven, communicatie en documentatie

Deze training geeft u de handvatten die u nodig heeft om al uw communicatie vaardigheden toe te passen vanuit OnView. We leren u hoe om te gaan met uw correspondentie en dit op werkprocesniveau in OnView te verwerken. Tijdens de trainingen worden praktische voorbeelden gegeven hoe de acties en notities te gebruiken en in te delen. We maken u wegwijs in het opvoeren van uw documentatie en hoe dit snel te doen door middel van Digitaal Archief. Je leert in deze training op een effectieve en heldere wijze je communicatie lijnen met diverse partijen inzichtelijk te maken en toe te passen. Een voorname training m.b.t. documenten beheer in OnView.

Daarnaast geven we ook i.s.m. FABW een 'PLUS-training' Praktische communicatie. 
Deze training neemt een hele dag in beslag. F.A.B.W. behandelt het theoretische dagdeel:

 • Eerste indruk en non-verbale communicatie
 • Verbale communicatie en presentatievaardigheden
 • Schriftelijke communicatie en gedragsverandering

Niveau: Basis 
Kosten halve dag:
€ 250,00 (€ 295,00 locatie buiten Goirle)
Kosten hele dag PLUS-training: € 500,00 ex. B.T.W.
Locatie OnView: Tijvoortsebaan 9a, Goirle

OnView training:    9:00 tot 12:30
Plus-training:   9:00 tot 17:30

Kwaliteits- en risicomanagement

 • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Voor gevorderden
 • Management, kwaliteitscontrole, beveiliging, bewaking

Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijnactiviteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn. Enerzijds ontwikkelt u een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om effectiever met uw tijd om te gaan. Aspecten als dossierbeheer, rechten, bewaking en rapportages zijn hierbij van cruciaal belang. Anderzijds krijgt u de nodige concrete tips en tools om efficiënter met uw tijd om te gaan.

Niveau: Gevorderden
Kosten: € 250,00 (€ 295,00 locatie buiten Goirle)
Locatie: OnView, Tijvoortsebaan 9a, Goirle
OnView training: 9:00 tot 12:30