Wist u dat wij ook incompany trainingen geven?

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar efficiëncy en professionalisering van uw bedrijfsprocessen. Een gestroomlijnde automatisering draagt daaraan bij. Wanneer u het gevoel heeft dat u meer uit OnView kunt halen of u bent op zoek naar een training die precies past bij uw vraag en behoeften? Dan is een incompany training dé oplossing.

Bij deze trainingsvorm wordt de training voor uw organisatie gegeven op elke gewenste locatie, op de wijze die voor u het beste past. Tijdens onze 4 uur durende incompany training krijgen zeer specifieke leervragen de ruimte en aandacht die er nodig is. Vooraf aan de training scannen wij uw database zodat de te behandelen onderwerpen duidelijk naar voren komen. Ongeveer één week voorafgaand aan de training, nemen wij contact met u op om de inhoud met u te bespreken. U kunt zelf ook onderwerpen aangeven die u graag besproken wilt hebben. Zo leveren wij maatwerk op uw behoeften en wensen.
 

Ook is het mogelijk met meerdere (kleinere) bedrijven uit uw omgeving een training te volgen. Wij komen dan langs op een door u gekozen locatie.
U betaalt € 695,- ex. B.T.W. voor deze training en wij vragen een reiskostenvergoeding van € 85,- per uur. U kunt via het contactformulier uw aanvraag bij ons kenbaar maken.

 
       OnView Incompany Trainingen

OnView Incompany training

Verplicht veld.

Ongeldige invoer

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.

Verplicht veld.


Ververs Ongeldige invoer

Social Media

Teamviewer

 Snelle verbinding:
TeamViewer   TeamViewer 
 Met TeamViewer code:
windows24 voor Windows
mac24 voor Mac