OnView Academy - Praktisch financieel beheer

onview_academy_pfbtraining_1530438913
€ 125,00 totaal
Aantal gebruikers

OnView gaat graag met de tijd mee. Naast de OnView trainingen op locatie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de OnView Academy. U bestelt nu het E-learing programma "Praktisch financieel beheer". Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na de bestelling en ontvangst betaling. We gaan u vragen naar de naam van de medewerker/gebruiker die deze training gaat volgen.

  • Aanmaken van Cliëntdossier: Enkele- en partnerdossiers. Inrichting van type product en dossiernummer. Identficatie en automatische acties.
  • Notities en Acties: Hoe een logboek bij te houden via notities. Takenlijsten maken en inrichting via dashboard.
  • Bankrekeningen: Aanmaken bankrekeningen, beheerrekening, leefgeldrekening, spaarrekening. Het importeren van de transacties van uw eigen beheerrekeningen.
  • Budgetplan: Invoeren van een budgetplan via inkomsten en uitgaven. Hoe dit in te richten met periodieken en eenmalige posten. Aandacht voor het aanmaken van betaaladviezen; betalen via OnView (exporteren).
  • Koppelen transacties: Het koppelen van de banktransacties aan de rubrieken in inkomsten en uitgaven. Aanmaken en wijzigen eigen rubrieken. Rapportage hiervan in Rekening en verantwoording.
  • Schulden: Aanmaken en verwerken van bestaande en nieuwe schulden. Hoe te muteren en op te volgen. Rapportage hierover.

Kijk hieronder naar een kort filmpje (1 minuut). We laten zien hoe de OnView Academy eruit ziet.