Skip to content

Developer stage bij OnView?

Back & Front-end development in een Cloud company!

Over OnView

OnView is een groeiend familiebedrijf uit Goirle met een jong team van ongeveer 25 medewerkers. Ons doel is om Nederland schuldenvrij te maken en doen dit door een Cloud applicatie aan te bieden die het werk voor bewindvoerders gemakkelijker maakt.

Wij houden ons bezig met de doorontwikkeling van dit pakket door nieuwe innovaties en technieken te omarmen. Wij zitten samen met ons zusterbedrijf Linfosys in het pand en gezamenlijk werken er ruim 50 collega’s.

Dev Environment

Wij maken gebruik van Agile Scrum werken. Stories, taken en sprints leggen we vast in Azure DevOps maar omdat we met een klein team werken handhaven we niet de volledige Scrum werkmethode. Wij developen in .Net (Core) en C# en onze devs gebruiken eigenlijk allemaal Code of Visual Studio als IDE. Docker is ook standaard in onze gereedschapskist terug te vinden.

SonarQube (code controle standaarden) en New Relic (Application Performance Monitoring) gebruiken we als ondersteunende tools.

The things To-Do

Als Cloud applicatie, gebouwd in .Net (Core) en C# zijn wij constant bezig met innoveren en uitbreiden van onze applicatie.

OnView is ons hoofdapplicatie en hier zit in middels 10+ jaar constante development in. Aanvullend op onze applicatie ontwikkelen wij koppelingen met verschillende diensten, waaronder: KEI Toezicht – Rechtspraak, Back-End VoIP integratie (Telefonie), BRP.- en diverse banken.

OnView ontwikkeld ook zelf ons zogeheten Beheer Portaal. Binnen deze portaal kunnen onze medewerkers diverse acties en taken uitvoeren voor onze klanten. Dit portaal wordt nu opnieuw van de grond af opgebouwd in Microservices met .Net Core.

Ready to meet?

Wij ontwikkelen met een team van 10+ developers. Deze zijn in kleinere teams onderverdeeld en werken aan subprojecten van OnView. Hulp, ondersteuning wordt je geboden door je collega developer die de relevante ervaring heeft met jouw project.

Interesse om bij ons mee te ontwikkelen?

Kennismaken is zo gebeurd, stuur een e-mail jobs@onview.nl t.a.v. Dirk Spijkers of stuur een  naar: +316-18596506, uiteraard kun je ook altijd even bellen.

Stage vergoeding

Bij ons krijg je een stage vergoeding van € 250,- per maand en krijg je een bijdrage in de reiskosten. Ook lunch je kosteloos mee bij ons in de kantine.

Back To Top