Skip to content

VoIP

Wat is VoIP?

ClearVox heeft een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld waar de gehele internet telefonie op ingericht kan worden volgens de wensen van uw kantoor. Compleet met wachtrijen, voicemail en vele andere functionaliteiten.

Dit alles in een overzichtelijke browser applicatie in combinatie met de door u gewenste telefoontoestellen of headsets.

Omschrijving VoIP

Makkelijk telefoneren vanuit OnView?

Het is met deze koppeling mogelijk om uitgaande gesprekken te voeren met een klik op het telefoonnummer vanuit OnView. Het grote voordeel hiervan is dat de meest gebruikte telefoonnummers van een dossier of adressenlijst bij elkaar staan en direct gelinkt zijn aan de n.a.w. gegevens van het betreffende contact.

Omdat we een aansluiting kunnen maken met uw Clearvox database kunnen we alle telefoonverkeer bijhouden en matchen aan betreffende dossiers of contactadressen. Dit wordt automatisch in een tijdlijn gedocumenteerd. U kunt onderstaande korte video bekijken waarin we een live doorloop laten zien van hoe de koppeling in OnView werkt (+/- 6:30 min):

Aan de slag met Clearvox VoIP

Voor de technische inrichting van de Clearvox VoIP centrale wordt u verder geholpen door onze collega’s van Linfosys. Ze spreken met u uw wensen door en sturen u een offerte. Ze hebben daarvoor eerst een paar gegevens van u nodig via een invulformulier op de Linfosys website. Wanneer de telefooncentrale opgeleverd is kan de telefonie optie in OnView aangezet worden. Eenmaal ingericht kunt u kosteloos van de koppeling met OnView gebruik maken.

Wij helpen u graag verder en brengen u met de juiste mensen in contact. De informatie die we daarvoor nodig hebben kunt u doorgeven via het formulier van Linfosys.

Back To Top