Skip to content

Incompany training

Wist u dat wij ook incompany trainingen geven?

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar efficiency en professionalisering van uw bedrijfsprocessen. Een gestroomlijnde automatisering draagt daaraan bij. Wanneer u het gevoel heeft dat u meer uit OnView kunt halen of u bent op zoek naar een training die precies past bij uw vraag en behoeften? Dan is een incompany training dé oplossing.

Wat kunt u verwachten?

Bij deze trainingsvorm wordt de training voor uw organisatie gegeven op elke gewenste locatie, op de wijze die voor u het beste past. Tijdens onze 4 uur durende incompany training krijgen zeer specifieke leervragen de ruimte en aandacht die er nodig is. Vooraf aan de training scannen wij uw database zodat de te behandelen onderwerpen duidelijk naar voren komen. Ongeveer één week voorafgaand aan de training, nemen wij contact met u op om de inhoud met u te bespreken. U kunt zelf ook onderwerpen aangeven die u graag besproken wilt hebben. Zo leveren wij maatwerk op uw behoeften en wensen.

Ook is het mogelijk met meerdere (kleinere) bedrijven uit uw omgeving een training te volgen. Wij komen dan langs op een door u gekozen locatie.
Een incompany training is al mogelijk v.a. € 795,- ex. B.T.W. en wij vragen een reiskostenvergoeding van € 85,- per uur. U kunt via het contactformulier uw aanvraag bij ons kenbaar maken.

Vraag een incompany training aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
  • Voor beginners
  • Dossier opbouw en financiële processen

Als bewindvoerder bent u al werkzaam in OnView. Tijdens de training gaat u aan de slag in een eigen bestaand dossier. U wordt wegwijs gemaakt betreffende de inrichting van het type product en status. In deze training wordt aandacht besteedt hoe u transacties van o.a. een beheerrekening kunt importeren in OnView, zodat u transacties kunt koppelen aan uw rubrieken. Begeleiding in het aanmaken van een budgetplan via inkomsten en uitgaven m.b.t. periodieken en eenmalige posten. Van hieruit gaat u betalingen verwerken en hoe deze geëxporteerd kunnen worden naar de bank. Tevens leert u waar u rekening mee dient te houden bij het invoeren van schulden. Het is zinvol om al minimaal 2 maanden in OnView voor uw cliënten alle gegevens te verwerken. Dan is de training goed te volgen en kunt u gericht uw vragen stellen en de laatste puntjes op de ‘i’ zetten.

Niveau: Basis

Er zijn 2 keuze mogelijkheden (kijk bij de datum welke er aangeboden wordt):

  • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
  • Brieven, communicatie en documentatie

Deze training geeft u de handvatten die u nodig heeft om al uw communicatie vaardigheden toe te passen vanuit OnView. We leren u hoe om te gaan met de brieven-editor, zodat u de mailing rechtstreeks vanuit OnView naar o.a. schuldeisers en/of cliënten kunt versturen. Tijdens de trainingen worden praktische voorbeelden gegeven hoe de acties en notities te gebruiken en in te delen. We maken u wegwijs in het opvoeren van uw documentatie en hoe dit snel te doen door middel van Digitaal Archief. Je leert in deze training op een effectieve en heldere wijze je communicatie lijnen met diverse partijen inzichtelijk te maken en toe te passen. Een voorname training m.b.t. documenten beheer in OnView.

Niveau: Basis

  • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
  • Voor gevorderden
  • Management, kwaliteitscontrole, digitaal archiveren, bewaking

Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijnactiviteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn. U ontwikkelt een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om effectiever met uw tijd om te gaan. Aspecten als dossierbeheer, rechten, bewaking en rapportages zijn hierbij van cruciaal belang.

U gaat interne processen in kaart brengen, zodat u dit proces kunt implementeren in een workflow. Rollen en rechten van gebruikers instellen en het bepalen van dossierbeheer. Kwaliteit van dossiers waarborgen; zoals het opschonen van adressen en tegenrekeningen en effectief gebruiken van de bewakingsmodule in OnView. Instellen van een vaste mappenstructuur voor documenten en brieven. Tevens gaat u de werkwijze voor geautomatiseerd digitaliseren en post verwerken onder de loep nemen

Niveau: Gevorderden

Back To Top