Skip to content

Prijzen

Dit is de OnView prijslijst

Voor alle OnView producten is de prijs terug te vinden of een offerte aan te vragen. Voor vragen mag u natuurlijk contact opnemen met de servicedesk. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden.

OnView Licenties

1e licentie Prijzen 2024
Aanschafkosten € 283,00
Maandelijkse onderhoudskosten € 28,00

 

2e t/m 10e licentie Prijzen 2024
Aanschafkosten € 278,00
Maandelijkse onderhoudskosten € 26,00

 

Vanaf de 11e licentie Prijzen 2024
Aanschafkosten € 273,00
Maandelijkse onderhoudskosten € 24,00

OnView Digitaal Archief Licenties

Extra module digitale postverwerking
Maandelijkse kosten OnView € 9,95 (per OnView licentie)
+ kosten externe leverancier:
OpenDis Bekijk de prijzen
Anntac Bekijk de prijzen

Trainingen

Management module

OnView importsheets

Alleen indien nodig, als u voorheen van een ander pakket gebruik heeft gemaakt. Dit is niet verplicht. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alles handmatig in te geven, het voordeel is: zuivere data, voorselectie is al door jullie gedaan. Gebruikers nemen alle dossiers nog door en zorgen voor compleetheid.

Vooraf wordt altijd eerst door OnView gekeken of het ook mogelijk is. Elk import is anders en OnView is afhankelijk van wat uw huidige leverancier aanlevert. Voor meer informatie vraag een offerte aan.

Alle prijzen zijn excl. B.T.W.

Per gebruiker gaat u een maandcontract aan, met een stilzwijgende verlenging. Voor uw maandelijks onderhoud is het mogelijk om gebruik te maken van een automatische incasso.

Wanneer u een licentie bijbesteld en u maakt gebruik van één van de digitaal archiveringssystemen, dan worden deze extra kosten automatisch in rekening gebracht.

Bestel OnView

Back To Top