Skip to content

Digitale Archivering

OnView digitale archivering

OnView heeft de mogelijkheid om diverse archiveringssystemen te koppelen. U bepaalt zelf welke product het beste bij uw bedrijf past. Heeft u na het lezen van onze product pagina’s nog vragen dan kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk. Ze helpen u graag met het maken van uw keuze.

OpenDIS Cloud

Geniet van deze 100% Cloud applicatie en de integratie met OnView. OpenDIS doet het verfijnde soorteer werk van scans, documenten EN emails. Controle op documenten en scans wordt kinderwerk door onze sjablonen die ook door uzelf aan te passen zijn.

OpenDIS4OnView

Wanneer uw postverwerking veel tijd inneemt kunt u OpenDIS4OnView gaan gebruiken. OpenDIS is ontwikkeld door R.E.D. Systemen. De gescande post komt binnen in OnView met daaraan gekoppeld al het juiste dossier, de juiste map en de juiste documentennaam.

AnnTac Bewindvoerdersarchief

Bij AnnTac geloven we dat elke bewindvoerder maximaal efficiënt kan opereren!

Als je onze klant wordt, dan beloven we je altijd dat met ons zelflerende bewindvoerdersarchief jouw documenten veiliger en overzichtelijker zijn gearchiveerd en we jou minder frustraties en meer tijd zullen geven.

Postverwerking digitaliseren

Standaard is er een eenvoudige mogelijkheid in OnView gebouwd, om een document vanuit uw eigen systeem te uploaden naar uw OnView account. Om de digitalisering van de postverwerking te versnellen is OnView uit te breiden met een archiveringssysteem. Het is niet noodzakelijk om direct bij aanschaf van een licentie ook een archiveringssysteem aan te schaffen.
Voor ieder bedrijf is er een variant op archiveren ontwikkeld, passend bij de bedrijfsprocedure of portemonnee.

Veiligheid archiveren

Documenten worden veilig opgeslagen, dit gaat volgens de huidige veiligheidseisen in het datacenter van Linfosys. Het datacenter waar OnView in gehost wordt en waar alle documenten staan is ISO27001 gecertificeerd. Zij gaan tot het uiterste om de veiligheid van uw bedrijfsgegevens en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen.
OnView heeft heeft daarnaast een samenwerking met twee externe archiveringssystemen ieder met een eigen datacenter.

Back To Top