Skip to content

Trainingen

Kies eerst de vorm daarna de inhoud.

Er zijn diverse vormen van training mogelijk. Bepaal eerst welke vorm het beste bij u of uw bedrijf past. Ga daarna kijken welk trainingsprogramma u wilt doorlopen.

Bent u in het bezit van een OnView licentie, dan kunt u zich inschrijven voor trainingen. Het is verstandig om al enige tijd in OnView werkzaam te zijn, voordat het zinvol is om deel te nemen aan de training ‘Praktisch Financieel beheer’. Daarna kunt u zich inschrijven voor de vervolg trainingen.

Mini Maatwerk training

Een Mini Maatwerk training wordt gebruikt wanneer er behoefte is aan extra ondersteuning en het onderwerp te groot is om per e-mail te behandelen  en te klein om een volledige InCompany training te plannen. Deze online training wordt gegeven door een OnView specialist en uitgevoerd per Teams of telefonisch met TeamViewer. In dit uur worden eigen onderwerpen uitgebreid behandeld. Denk hierbij aan:

 • Aandacht voor inrichting van Brieven;
 • Begeleiding bij het opzetten van Workflows of verdieping daarvan;
 • Alle OnView onderwerpen waar vragen over zijn.

Kosten: € 95,00 per uur

Bestel hier

Groepstraining

 • Praktisch Financieel Beheer
 • Kwaliteits- & Risicomanagement
 • Praktische Communicatie

De trainingen vinden plaats op andere locaties, deze bieden vaak de mogelijkheid voor meer deelnemers. Cursisten dienen bij een training op locatie zelf een laptop mee te brengen.

Kosten: € 295,00 op locatie

Kies een datum

InCompany training

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar efficiëncy en professionalisering van uw bedrijfsprocessen. Een gestroomlijnde automatisering draagt daaraan bij.

Wanneer u het gevoel heeft dat u meer uit OnView kunt halen of u bent op zoek naar een training die precies past bij uw vraag en behoeften? Dan is een Incompany training dé oplossing.

Kosten: € 795,00

(excl. reistijd, informeer naar uw tarieven)

Vraag hier aan

OnView Academy

De Academy is een e-learning programma dat naast de OnView trainingen op locatie wordt aangeboden om online deel te nemen aan een training.

Dit e-learning programma maakt het mogelijk om achter de eigen PC op een zelfgekozen tijdstip een leerpad te volgen. Met video’s, artikelen en vragen doorloopt u een volledige training.

Kosten: € 125,00

Bestel hier

 • Netto uren: 4
 • Voor beginners
 • Dossier opbouw en financiële processen

Als bewindvoerder bent u al werkzaam in OnView. Tijdens de training gaat u aan de slag in een eigen bestaand dossier. U wordt wegwijs gemaakt betreffende de inrichting van het type product en status. In deze training wordt aandacht besteedt hoe u transacties van o.a. een beheerrekening kunt importeren in OnView, zodat u transacties kunt koppelen aan uw rubrieken. Begeleiding in het aanmaken van een budgetplan via inkomsten en uitgaven m.b.t. periodieken en eenmalige posten. Van hieruit gaat u betalingen verwerken en hoe deze geëxporteerd kunnen worden naar de bank. Tevens leert u waar u rekening mee dient te houden bij het invoeren van schulden. Het is zinvol om al minimaal 2 maanden in OnView voor uw cliënten alle gegevens te verwerken. Dan is de training goed te volgen en kunt u gericht uw vragen stellen en de laatste puntjes op de ‘i’ zetten.

Niveau: Basis

Er zijn 2 keuze mogelijkheden (kijk bij de datum welke er aangeboden wordt):

 • Netto uren: 4
 • Brieven, communicatie en documentatie

Deze brieventraining geeft u de handvatten die u nodig heeft om al uw communicatie vaardigheden toe te passen vanuit OnView. We leren u hoe om te gaan met de brieven-editor, zodat u de mailing rechtstreeks vanuit OnView naar o.a. schuldeisers en/of cliënten kunt versturen. Tijdens de trainingen worden praktische voorbeelden gegeven hoe de acties en notities te gebruiken en in te delen. We maken u wegwijs in het opvoeren van uw documentatie en hoe dit snel te doen door middel van Digitaal Archief. Je leert in deze training op een effectieve en heldere wijze je communicatie lijnen met diverse partijen inzichtelijk te maken en toe te passen. Een voorname training m.b.t. documenten beheer in OnView.

Niveau: Basis

 • Netto uren: 4
 • Voor gevorderden
 • Management, kwaliteitscontrole, digitaal archiveren, bewaking

Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijnactiviteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn. U ontwikkelt een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om effectiever met uw tijd om te gaan. Aspecten als dossierbeheer, rechten, bewaking en rapportages zijn hierbij van cruciaal belang.

U gaat interne processen in kaart brengen, zodat u dit proces kunt implementeren in een workflow. Rollen en rechten van gebruikers instellen en het bepalen van dossierbeheer. Kwaliteit van dossiers waarborgen; zoals het opschonen van adressen en tegenrekeningen en effectief gebruiken van de bewakingsmodule in OnView. Instellen van een vaste mappenstructuur voor documenten en brieven. Tevens gaat u de werkwijze voor geautomatiseerd digitaliseren en post verwerken onder de loep nemen

Niveau: Gevorderden


Aanvullende informatie.

Voor alle trainingen van OnView ontvangt u een certificaat met bewijs van deelname. Het aantal deel genomen uren staat dan op het certificaat vermeld. Per branche vereniging is het variërend of dit voor u omgezet wordt naar P.E. punten en ook het aantal punten dat gegeven wordt, is per branche vereniging wisselend. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw branche vereniging.

U bestelt uw training door een datum in de agenda te kiezen. D.m.v. een iDeal betaling kunt u de kosten voor de training direct voldoen. De training zal plaatsvinden bij minimaal 3 deelnemers. Natuurlijk is het mogelijk om u af te melden voor een training waarna we bekijken welke volgende trainingsdatum u het beste past. Wanneer u annuleert rekenen wij € 15,00 administratiekosten.

De prijzen op de site vermeld zijn ex. 21% B.T.W.

Back To Top