Skip to content

OnView Academy

Wist u dat wij ook online trainingen geven?

e-learning klinkt heel spannend maar betekent eigenlijk gewoon dat er een training gevolgd wordt met behulp van een computer en internet. Dat heeft veel voordelen zoals hieronder staat aangegeven. We hebben onze basis- en gevorderden training uitgewerkt met behulp van artikelen, filmpjes en vragen in een leerpad.

Wanneer het leerpad volledig doorlopen is wordt er automatisch een certificaat op naam klaargezet dat u kunt downloaden.

Overzicht en mogelijkheden OnView Academy

Onboarding

Gebruik een e-learning om nieuwe werknemers snel wegwijs te maken. In de eerste weken van een inwerkperiode kan de OnView Academy ingezet worden om nieuwe medewerkers snel op het juiste niveau te krijgen. Gebruik de video’s en opdrachten om op kantoor locatiegebaseerd te leren.

Werkplekleren

Mensen leren het meeste op de werkplek.  De organisatie is de medewerkers niet allemaal tegelijk kwijt, ze hoeven namelijk niet meer klassikaal cursussen te volgen. Ook hebben ze meer tijd en ruimte om elkaar te ondersteunen tijdens het volgen van de leerpaden.  Via het internet kan de kennis van de deelnemers van tevoren op hetzelfde niveau worden gebracht, zodat men daarna de diepte in kan. Als uw onderneming veel doorstroom van medewerkers heeft kunnen ze snel en zelfs al thuis de kennis, die bij hun nieuwe functie past, tot zich nemen.

Geen reiskosten

Een groot voordeel is de beperking van reiskosten. Meerdere deelnemers op verschillende plaatsen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan de cursus.

Stapsgewijs leren

Iedereen leert op een ander tempo. Met e-learning bepaalt de student zelf zijn tempo. De stof kan zoveel herhaald worden als nodig is. Ook kan het programma later nog gebruikt worden als naslagwerk. De training is immers het gehele jaar beschikbaar.

Nieuwe functionaliteit direct verwerkt

Alle updates die OnView als programma heeft worden in de kwartaalupdate van de OnView Academy ook verwerkt. De filmpjes worden aangepast en teksten worden uitgebreid. Zo blijf je ook op de hoogte van alle nieuwe functionaliteit die toegevoegd wordt.

Lage trainingskosten

De e-learning programma’s van de OnView Academy zijn scherp geprijsd. Het enige dat u zult missen is het heerlijke gebakje dat we uitdelen in onze klassikale trainingen.

Prijstabel OnView Academy

 • Abonnement vorm (stopt automatisch na 1 jaar)
 • Eén jaar voor slechts € 125,00 ex. B.T.W.
 • Ingegeven antwoorden blijven zichtbaar
 • Certificaat op naam
 • Wijzigingen in OnView en van invloed op de training: Up-to-date toevoeging
 • Bestel je dezelfde training er meteen extra bij, dan zijn de kosten v.a. 2e abonnement € 95,00 ex. B.T.W.

 • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Voor beginners
 • Dossier opbouw en financiële processen

Als bewindvoerder bent u al werkzaam in OnView. Tijdens de training gaat u aan de slag in een eigen bestaand dossier. U wordt wegwijs gemaakt betreffende de inrichting van het type product en status. In deze training wordt aandacht besteedt hoe u transacties van o.a. een beheerrekening kunt importeren in OnView, zodat u transacties kunt koppelen aan uw rubrieken. Begeleiding in het aanmaken van een budgetplan via inkomsten en uitgaven m.b.t. periodieken en eenmalige posten. Van hieruit gaat u betalingen verwerken en hoe deze geëxporteerd kunnen worden naar de bank. Tevens leert u waar u rekening mee dient te houden bij het invoeren van schulden. Het is zinvol om al minimaal 2 maanden in OnView voor uw cliënten alle gegevens te verwerken. Dan is de training goed te volgen en kunt u gericht uw vragen stellen en de laatste puntjes op de ‘i’ zetten.

     Bestel hier Praktisch Financieel Beheer     

 • 4 uur om te zetten tot P.E. punten
 • Voor gevorderden
 • Management, kwaliteitscontrole, digitaal archiveren, bewaking

Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijnactiviteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn. U ontwikkelt een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om effectiever met uw tijd om te gaan. Aspecten als dossierbeheer, rechten, bewaking en rapportages zijn hierbij van cruciaal belang.

U gaat interne processen in kaart brengen, zodat u dit proces kunt implementeren in een workflow. Rollen en rechten van gebruikers instellen en het bepalen van dossierbeheer. Kwaliteit van dossiers waarborgen; zoals het opschonen van adressen en tegenrekeningen en effectief gebruiken van de bewakingsmodule in OnView. Instellen van een vaste mappenstructuur voor documenten en brieven. Tevens gaat u de werkwijze voor geautomatiseerd digitaliseren en post verwerken onder de loep nemen.

Bestel hier Kwaliteits- en Risicomanagement

 • 4 uur om te zetten tot P.E punten
 • Voor gevorderden
 • Schuldendossier inventariseren van schulden en het opstarten verwerken van een schulden traject

Tijdens de schuldentraining gaan we in op het volledige schuldentraject. Vanaf de opgave van cliënt t/m het beëindigen van een traject met schone lei. Het schuldentraject is opgezet vanuit het volledige perspectief van een schuldendossier.

                   Bestel hier Schulden                        

 • 4 uur om te zetten tot P.E punten
 • Voor gevorderden
 • Templates aanmaken en versturen vanuit een dossier. Opzetten van sjablonen en verwerken van een mappenstructuur. En het opbouwen van een archief.

 

In deze cursus ga je de volgende zaken leren.

Om het overzichtelijke te houden, hebben we de lessen en vragen ingedeeld in blokken. Hieronder een overzicht van de blokken, met een korte uitleg over de inhoud.

1. Relaties beheren
De opbouw van de verschillende mogelijkheden voor adressen. Deze worden later gebruikt in de brieven als variabele gegevens.

2. Brieveneditor
Een uitgebreide doorloop van de brieveneditor en hoe zelf sjablonen op te bouwen en wanneer deze te gebruiken.

3. Brieven printen of mailen
Hoe en wanneer print of mail je welke brief.

4. Opdracht: Maak een brief en lever deze in.

5. Communicatie rechtbank
Het complete Rechtspraak menu uitgelegd. Hoe verzoeken in te dienen en verslagen te maken. Ook de werking van formulieren wordt uitgelegd.

6. Communicatie en verslaglegging intern
Alle soorten acties en notities passeren de revue nog een keer. Ook wordt verteld hoe deze in het dashboard en in de widget “Mijn werk” werken.

7. Documenten digitaliseren en verzenden
Verschillende manieren uitgelegd hoe een DMS systeem op te zetten en te onderhouden.

     Bestel hier Communicatie training    

Ben je al jaren in OnView werkzaam en wil je je kennis weer opfrissen. OnView is door de jaren heen tenslotte ook innovatief verder ontwikkeld. Of heb je gewerkt met een ander software pakket en is bewind voeren gesneden koek, dan wil je OnView alleen nog snel onder de knie krijgen. Het is mogelijk om alle online trainingen in één keer te bestellen. Dit pakket bestaat uit:

– Basistraining Praktisch Financieel Beheer
– Gevorderdentraining Praktische Communicatie
– Gevorderdentraining Kwaliteits- & Risicomanagement
– Gevorderdentraining Schulden

     Bestel hier het complete pakket    

Aanvullende informatie.

Voor alle trainingen van OnView ontvangt u een certificaat met bewijs van deelname. Het aantal deel genomen uren staat dan op het certificaat vermeld. Per branche vereniging is het variërend of dit voor u omgezet wordt naar P.E. punten en ook het aantal punten dat gegeven wordt, is per branche vereniging wisselend. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw branche vereniging.


Voor NBBI leden
bieden we een extra voordeel; bij het bestellen van een E-Learning van de OnView Academy krijgt u de E-Learning ‘Schulden’ er gratis bij! Voor meer informatie ga naar NBBI opleidingen. Bent u NBBI-lid en heeft u v.a. 26 januari 2022 een OnView E-learning besteld en wilt u naast uw bestelling de ‘Schulden’ training ontvangen? Stuur ons even een mailtje, dan zorgen we dat deze E-Learning toegevoegd wordt bij uw bestelling.

De prijzen vermeld zijn ex. 21% B.T.W.

Back To Top