Stap 1: Aanvragen PKIO certificaat

• Ga naar deze pagina: www.onview.nl/PKIO
  • Kies certificaat type: PKIoverheid services server certificaat OnView en klik op volgende.
  • Klik op volgende en voer uw bedrijfsgegevens in.
  • Het OnView relatienummer vindt u als klantnummer op uw OnView factuur.
  • Klik op volgende en voer uw bestuurder gegevens in.
  • Klik op volgende en kies de juiste bevoegdheid.
  • Klik op volgende en vul uw gevolmachtigden gegevens in.
  • Het aanvraag systeem checkt de bestuurders en gevolmachtigden
  • Kies bij levering en audit:
    • De kosten certificaat € 450,00.
      Geldigheidsduur certificaat: 2 jaar - de herkenning vindt plaats op uw kantoor.
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Na deze stap ontvangt u de factuur!

Stap 2: Genereren PKIO certificaat

Stap 2 kunt u in laten gaan, nadat u van de Rechtbank de opdracht heeft gekregen om ermee aan de slag te gaan.

• U ontvangt een mail om uw account te activeren. (let op uw spamfilter! niet ontvangen mail dan: info.nl@quovadisglobal.com)
  • Volg na de activatie de QuoVadis handleiding stap voor stap. Heeft u vragen m.b.t. deze handleiding, neem dan contact op met QuoVadis.

Na deze stap gaat startdatum certificaat in!

Stap 3: PKIO certificaat ontvangen

Het certificaat p12 kan bij de instellingen van uw OnView account geüpload worden. Hoe dit verder verloopt, vindt u in de handleiding KEI.

Bewaar uw bestand en wachtwoord goed.

Bent u dit kwijt, dan bent u verplicht een nieuw certificaat aan te vragen, dus ontvangt u dan ook een nieuwe factuur!

OnView heeft voor Quo Vadis gekozen omdat deze partij ook onze andere certificaten verzorgt. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en ondersteuning die deze partij ons biedt. Voor vragen over uw certificaat van Quo Vadis kunt u ook onze helpdesk bellen. Vragen over certificaten die van andere leveranciers afkomstig zijn kunt u direct bij die leveranciers stellen.