Skip to content

Antwoorden Raad de plaatjes:

Zet bij persoonlijke instellingen het OnView thema op ‘Modern’:

     

Dit icoon is specifiek terug te vinden in de template voor schuldenbrieven. Hier vind je de variabele velden voor de schuldenpositie van de cliënt .

Wanneer je betaalt vanuit OnView bekijk dan bij menu ‘In bewaking’ de stand van zaken in menu ‘In behandeling’. Hier staan de betalingen die volgens OnView op dit moment door de bank behandeld worden.

 
Zodra je transacties gaat importeren, dan zie je ook een tabblad ‘Archief’. Bekijk in kolom ‘Rapport’ desbetreffende rapport waar je meer

informatie over wilt krijgen zoals: Waarom maar een deel van de transacties is geïmporteerd en wanneer. Of welke rekening nog niet in OnView is opgenomen.


bij persoonlijke instellingen kan het OnView thema ingesteld worden, wat je voorkeur heeft.


In een ‘Actie’ en een ‘Notitie’ kan terug gezien worden wie de Actie/Notitie heeft aangemaakt. Wist je dat je onder het documenten icoontje documenten kunt toevoegen en inzien welke er zijn toegevoegd?


Bij instellingen kan je onder menu ‘Beveiliging’ de Twee Factor Authenticatie inschakelen. Door gebruik te maken van een extra controle tijdens het inloggen heb je een extra beveiliging op je account.

Back To Top