Skip to content

Trainingen

Groepstraining of Workshop

Bent u in het bezit van een OnView licentie, dan kunt u zich inschrijven voor trainingen. Het is verstandig om al enige tijd in OnView werkzaam te zijn, voordat het zinvol is om deel te nemen aan de training ‘Praktisch Financieel beheer’. Daarna kunt u zich inschrijven voor de vervolg trainingen.

De trainingen vinden plaats op andere locaties, deze bieden vaak de mogelijkheid voor meer deelnemers en zijn volledig ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.
Let op: Cursisten dienen bij een training of workshop op locatie zelf een laptop mee te brengen.

Kies een datum

 • Netto uren: 4
 • Niveau: Voor beginners en gebruikers die willen gaan betalen vanuit OnView
 • Dossier opbouw en financiële processen

Als bewindvoerder bent u al werkzaam in OnView. Tijdens de training gaat u aan de slag in een eigen bestaand dossier. U wordt wegwijs gemaakt betreffende de inrichting van het type product en status. In deze training wordt aandacht besteedt hoe u transacties van o.a. een beheerrekening kunt importeren in OnView, zodat u transacties kunt koppelen aan uw rubrieken. Begeleiding in het aanmaken van een budgetplan via inkomsten en uitgaven m.b.t. periodieken en eenmalige posten. Van hieruit gaat u betalingen verwerken en hoe deze geëxporteerd kunnen worden naar de bank. Tevens leert u waar u rekening mee dient te houden bij het invoeren van schulden. Het is zinvol om al minimaal 2 maanden in OnView voor uw cliënten alle gegevens te verwerken. Dan is de training goed te volgen en kunt u gericht uw vragen stellen en de laatste puntjes op de ‘i’ zetten.

Er zijn 2 keuze mogelijkheden (kijk bij de datum welke er aangeboden wordt):

 • Netto uren: 4
 • Niveau: Basis
 • Brieven, communicatie en documentatie

Deze brieventraining geeft u de handvatten die u nodig heeft om al uw communicatie vaardigheden toe te passen vanuit OnView. We leren u hoe om te gaan met de brieven-editor, zodat u de mailing rechtstreeks vanuit OnView naar o.a. schuldeisers en/of cliënten kunt versturen. Tijdens de trainingen worden praktische voorbeelden gegeven hoe de acties en notities te gebruiken en in te delen. We maken u wegwijs in het opvoeren van uw documentatie en hoe dit snel te doen door middel van Digitaal Archief. Je leert in deze training op een effectieve en heldere wijze je communicatie lijnen met diverse partijen inzichtelijk te maken en toe te passen. Een voorname training m.b.t. documenten beheer in OnView.

 • Netto uren: 4
 • Niveau: Gevorderden
 • Management, kwaliteitscontrole, digitaal archiveren, bewaking

Iedereen kent het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en te veel korte termijnactiviteiten. Dit kan zeer frustrerend zijn. U wilt ook tijd hebben om aan structurele zaken te werken, die belangrijk zijn voor de lange termijn. U ontwikkelt een aantal essentiële vaardigheden die u nodig heeft om efficiënter met uw tijd om te gaan. Aspecten als dossierbeheer, rechten, bewaking en rapportages zijn hierbij van cruciaal belang.

U gaat interne processen in kaart brengen, zodat u dit proces kunt implementeren in een workflow. Rollen en rechten van gebruikers instellen en het bepalen van dossierbeheer. Kwaliteit van dossiers waarborgen; zoals het opschonen van adressen en tegenrekeningen en effectief gebruiken van de bewakingsmodule in OnView. Instellen van een vaste mappenstructuur voor documenten en brieven. Tevens gaat u de werkwijze voor geautomatiseerd digitaliseren en post verwerken onder de loep nemen

 • Netto uren: varieert van 2 tot 4 uur
 • Niveau: varieert

Een onderdeel uit OnView staat centraal. Aanbod varieert. Bekijk het e.v.t. aanbod:

Kies een datum

Aanvullende informatie.

Voor alle trainingen van OnView ontvangt u een certificaat met bewijs van deelname. Het aantal deel genomen uren staat dan op het certificaat vermeld. Per branche vereniging is het variërend of dit voor u omgezet wordt naar P.E. punten en ook het aantal punten dat gegeven wordt, is per branche vereniging wisselend. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw branche vereniging.

Bestel hieronder uw ticket voor een training. D.m.v. een iDeal betaling kunt u de kosten voor de training direct voldoen. De training zal plaatsvinden bij minimaal 3 deelnemers. Natuurlijk is het mogelijk om u af te melden voor een training, per afmelding wordt er wel administratiekosten van € 15,00 in rekening gebracht.

Voor NBBI leden bieden we een extra voordeel; bij het bestellen van een groepstraining krijgt u 10% korting! Voor meer informatie ga naar NBBI opleidingen. Bent u NBBI-lid en wilt u deze korting ontvangen? Stuur ons dan bij de bestelling een mailtje, dan zorgen we dat de korting wordt verrekend op uw factuur.

De PE accreditatie voor de leden van Horus is weer verlengd. Voor meer informatie ga naar Horus accreditatielijst.

Bestellen

De prijzen zijn ex. 21% B.T.W.

Back To Top